Oliver Stone og Snowden

I går kveld var jeg på kino for å se enda en film om Snowden. Den gjorde inntrykk:

Merker jeg blir mest lei meg og oppgitt. Lei meg fordi samfunnet bare går raskere og raskere i feil retning (på mange områder), og oppgitt fordi både jeg selv og de fleste andre resignerer (i varierende grad). Jeg prøver å gjøre litt i det små, men kan stadig bli overmannet av oppgittheten. Men, det er alltid viktig å gjøre det rette – selv om det kanskje ikke nytter!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.