Avreise

Da blir det litt tidlig avreise (av litt forskjellige grunner) mot Folkehelsekonferansen i Bodø. Gleder meg til faglig påfyll, og gjensyn med Bodø og nattoget! 🙂 Men, det er jo lov å savne Kristiansand også…. Blir litt ujevn oppdatering frem til november, men Odderøya fyr tar jeg med meg:

od5

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Avreise

  1. Eivind sier:

    Flott bilde, Lars! Og god tur 🙂

  2. Lars sier:

    Takk! Deilig å være tilbake på K!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.