Aktivitetsdager

De siste dagene har det vært mye aktivitet. I går var vi på Sødal for å klatre, og her er Ingunn i høstfarger:

20161004-img_3856

Jeg gikk t/r, og det var en drøy time hver vei. Ingunn syklet:

20161004-img_3861

Vi jobbet med noen seksere, og jeg “dogledet” på dette nivået for første gang i mitt liv. Veldig moro! Litt skummelt!

I dag har det vært helt vilt. Startet dagen på kontoret, men så var det 4×4 intervall på øya. Dvs fire ganger opp fra Kolerakirkegården og opp til toppen av Odderøya. Været har vært helt fantastisk, selv om det har vært veldig kald vind. På vei til kontoret var jeg innom kunstprosjektet “Slow bridge” og tok noen bilder:

20161005-img_3867

20161005-img_3869

20161005-img_3870

Før det igjen gikk jeg forbi Nupenparken i flott morgenlys:

20161005-img_3864

Det er gøy å ha med G7 Mark II i sekken!

Så ble det et par timer klatring inne på Aqua, før ny løpetur med Ingunn (rolig denne gangen). Tre treningsøkter på en dag er i overkant, og dermed ble siste delen av dagen tilbrakt på kontoret. Nå er det sent, og jeg satser på å være ferdig til 22. I morgen tidlig går ferden til Lifjell, og det blir litt fjelltur, lesing og mye sosialt. Gleder meg! Tilbake mandag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.