Kveldspadling

Nettopp kommet i land etter flott kveldstur med kajakklubben. Uten kamera for en gangs skyld, men med gode minner og samtaler i bagasjen. Da jeg kom til Nodeviga møtte jeg en fotograf fra www.lanterne.no – så kanskje kommer det et bilde her likevel. Jeg stilte i alle fall som modell! 🙂

På kontoret lå det e-post om nye toppdomener. Har regga kristiansand.today, men må gå igjennom for å kvitte meg med mange av de jeg har i dag. Det er jo etterhvert bare «søppel» når en ser på alt det er mulig å bruke. Det er visstnok ca 300 toppdomener nå, og da kan jo alle få sitt…

Men, nå er det i seng – lang dag i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.