Prekariatet

Å leve fra oppdrag til oppdrag kan være veldig fritt, men nå er det ikke så mange oppdrag på blokka. Sendt over en forside til en bok i dag:

20140725-_l8v3042

Blir spennende å se det ferdige resultatet!

Ellers ble jeg “praia” på vei til jobb i dag, og stilte i flyttetøy 12 minutter etterpå. Så ble det en god økt til morgenen, og nå skal jeg tilbake i ettermiddag for å fortsette. Så dermed har det i alle fall blitt godt med jobbing i dag! Har også fått sendt noen flere åpne søknader, og i morgen starter jeg med å ringe de jeg sendte til i forrige uke. Spennende tider…

Ble en del liggende etter helgen av TODO, men jobber meg systematisk nedover. Venneforeningen for Odderøya fyr fikk jo et skikkelig løft, og det skal bli gøy å sende ut nytt nyhetsbrev der! Dessuten skal Fylkeskonservator og Vest-Agdermuseet får en statusrapport etter helgen!

Ettermiddag: Da har jeg flyttet nærmere 5 timer i dag, og er god og nummen i kroppen. Blir en rolig kveld… Deilig å gjøre noe der en ser at det blir resultater kjapt! Har fått gjort litt kontorarbeid i dag også, så da er alt bra! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.