Fuck you MDG

I dag fant jeg en krass omtale av Miljøpartiet De Grønne på FB, og en ganske annerledes virkelighetsoppfatning:

20160921landssvik

Saken i VG er jo som levert på fat fra Norsk Olje og Gass. De fleste vil nok være enige i at å få så mye penger over så lang tid gjør noe med et samfunn. Særlig når ressursene går tomme – og dit kommer vi jo en dag. Med eller uten MDG… Historisk er dette kjent som “Hollandsk syke”. Hvem som er gærne her vil bli spennende å se i etterkant. Business as usual er en fysisk umulighet. Både fordi olje/gass er en endelig ressurs, og fordi vi har noen internasjonale forpliktelser når det gjelder klima. Dette siste kan en selvsagt drite i, men det første er en FYSISK realitet.

Siste replikk snakker om landsvik i forbindelse med MDG og olje. Jeg tror historien vil vise at det var de store partien som var svikere. Ikke økonomisk for Norge som nasjon, men for etterslekten og det globale klima. Men, dette er 100 år frem i tid. Inntil da er det full gass – så lenge det går…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.