Fyrhelg

I går var jeg i gang tidlig med bolle- og foccaciabakst på Odderøya fyr. Før turen gikk videre til befaring på Oksøy fyr. Her er jeg for første gang i lykta:

20160917-_l8v6688

Og jeg var ikke alene. Hele styret i Fyrhistorisk forening var med + en del fra Kystverket. Jeg fikk mye spennende input av André Schau som vel må betraktes som Norges Mr. Fyr. Han kan stort sett alt av datoer og årstall om Norges 215 før (døde og levende).

20160917-_l8v6697

I dag er det tilbake på Odderøya fyr for å holde åpent fra 11-17. Samme i går, og 54 personer skrev seg inn. Ser ut til å bli en fantastisk dag, så satser på enda mer besøk i dag! Bilder kommer etterhvert – nå må det bakes! Våknet tidlig i dag, og var på kontoret litt over 05.30. Så nå har jeg gått igjennom 300 bilder fra i går, og 65 av de er på vei ut på Flickr. Har igjen montering av noen panoer, men det får bli i kveld!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.