Uterehabilitering

I september er det en konferanse her i byen om UTEREHABILITERING (15-16. september), og jeg skal snakke om “Håp i naturen” på fredagen. Her er presentasjonen:

20160825profil_ute

Det er lenge siden jeg har gledet meg så lenge til å holde foredrag, selv om det går med en del tid til forberedelser. Håper også å treffe et nettverk der jeg kanskje kan få innpass med utdanningen som Livsstyrketrener. Spennende blir det uansett! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.