2000+ bilder

Da står den eksterne disken og mater bilder fra sommeren 2016 inn i kontormaskinen. Gunhild Riiber har tatt bilde av meg i går – da jeg tok bilder av rulling. De kommer i dette galleriet på Flickr i kveld eller i morgen:

20160822foto

Nå ligger det 96 bilder fra lørdagens padlemaraton der, men jeg utvider det nok litt med rulleworkshop og noen bilder fra Smøla.

Så har jeg noen bilder fra hytta og “Sailing the Farm” som fortjener egne gallerier. Så jeg blir nok ikke “fotoferdig” før i morgen. Så har jeg to artikler som skal skrives ut fra siste 14d som jeg har avtale om levering på. Så denne uka er båndlagt. Kanskje litt inn i neste også.

Utrolig deilig å være hjemme igjen etter 6 uker på ferie/oppdragsreise. Men, merker tempoet tar meg ganske fort… Tror likevel jeg skal klare å beholde humøret. Er utrolig mange spennende ideer på blokka etter sommeren. Så får vi se hvordan høsten lander…

Senere på kvelden: Etter middagen var jeg en snartur innom for å slå av maskinen, men klarte ikke å gå før jeg hadde sett igjennom litt av bildene fra i går…. Her er i alle fall et som var kult:

20160821-IMG_3457

Men, nå er det klatring!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.