Qajaq-treff Stokkøya

Da har jeg tilbrakt tir-søn på Stokkøya som Padlings utskremte medarbeider. Fantastisk samling, fine folk og en drøss med bilder. Her er noen inntrykk fra Insta:

201608stokk4

201608stokk3

201608stokk2

201608stokk1

Etter 1290 km kom jeg til Trondheim i kveld, og skal være her for å se igjennom bilder og skrive ut første artikkel. Mot helgen fortsetter jeg til Smøla. Der skal jeg ha padlepilegrimsforedrag på fredag, og dekke padlemaraton på lørdag. Hvordan jeg skal komme meg hjem derfra har jeg ikke helt snøring på… Det er veldig langt og ikke så greit med off.komm. Kanskje jeg kan få sitte på med noen. Det eneste jeg har funnet hittil er nattog natt til mandag…

Ikke var det så enkelt med bilder heller. Programmet leser ikke det nye kameraet sine filer, og jeg har ikke kabler til det ene kortet. Men, i en by er det vel muligheter for å ordne opp… Satser på at det ordner seg i morgen – og at jeg får lagt ut litt bilder. Alltid fint å kunne levere bilder til deltagere rett etterpå…

Håper på fine dager i “bartebyen”. Er installert på vandrehjem, og blir nok her de nærmeste dagene.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.