Endelig bilder igjen

I går fikk jeg endelig tilgang på kamera igjen, og jeg var ikke sen med å komme meg ut….

IMG_2991

Månen i forigårs var enda finere, og blålyset helt magisk. Men, da var jeg uten kamera. Takket være Tollpost Nord som brukte et halt esel på å frakte ting fra Stavanger til hytta. Dere er herved advart om det selskapet…

Ellers har det vært en del besøk, og været blir bare bedre og bedre. Fikk smake litt mye sol på Flesa for noen dager siden, men er nesten ok igjen nå. Håndrulle satt i går, så her må det perfeksjoneres på rulling fremover.

I dag var det varmt med overskyet. Har hatt noen intense dager på biblioteket. Fant nemlig plutselig ut hva jeg vil vie livet mitt til de neste par årene. Så nå gjelder det å se om det er mulig å få til. Første søknad er sendt Fritt Ord NU, og den får jeg svar på i september. Det er et lite prosjekt i forhold til hovedprosjektet. Der er det MANGE søknader som må skrives. Det er jo både bra og dårlig. På den ene siden kan det være fint å utfordre støttespillere mot hverandre, på den andre kan de jo tenke at det er noen andres bord. Vi får se. Jeg er optimist!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.