Ferieoppdatering

Da er ferien i gang, og uten kamera blir det dårlig med oppdatering. Men, her er noen bilder fra tur til Jomfruland på torsdag tatt med mobilen:

20170714jomfruland

G1x er dessverre syk, og jeg har glemt lader. Canon Powershot G7x Marc II er bestilt, men den kan drøye litt før blir levert. Håper jeg har den til jeg skal på reportasjereise til Stokkøya i august!

Ellers er det ganske så rolig dager. Jogger, padler og ruller. Lager god mat. Leser mye. I dag var det ganske overskyet, og vi tok en tur til Brotorvet for å ha stabilt nett. Har fakturert bøker++ for denne uka, og ellers rensket opp i e-post. Det er jo litt jobb, men deilig å være ajour etter uke 1 av ferie. Kjenner det i skuldrene nå, så da får vi komme oss tilbake til paradis! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ferieoppdatering

  1. Lisa sier:

    Hei!

    Jeg har søkt litt rundt etter områder det er mulig å overnatte i telt langs Telemarkskysten, men syns det er vanskelig å finne noen gode guider. Jeg ser derimot at du har engasjert deg for å oppheve ulike teltforbud, og tenkte at du kanskje hadde noen gode tips? 🙂

    Vi har dessverre ikke båt, så det må være mulig å komme seg dit til bens. Vi vil gjerne finne et sted hvor vi kan være litt for oss selv, men innser at det kanskje er vanskelig uten båt. Alle områder fra Larvik i Vestfold til Kragerø i Telemark er aktuelle! Håper du har noen ideer du vil dele!

  2. Lars sier:

    Takk for kommentar. Mine tips står i Padleguide for Telemark – http://www.padleguiden.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.