Odderøya sprenges

Rett ved siden av kontoret skal den nye veien inn til Odderøya komme opp fra silokaia. Dette var jeg klar over, men ikke at de skulle sprenge vekk store områder på Flaten:

20160629odderoya-bang

Dette vil jo endre hele karakteren av Flaten, og det er utrolig at det har gått så stille igjennom. Noen ganger kunne jeg ønske at en kunne følge med på heltid. Dette er jo et totalt irreversibelt inngrep. Kjenner jeg får vondt langt inne i meg, og blir ikke noe bedre av forkjølelsen av dette. Henger rett og slett litt med nebbet, og det blir utrolig trist å gå forbi denne “byggeraseringsplassen” i månedene som kommer…

I det hele tatt er det helt utrolig hva som skal legges på bilens alter av natur i denne kommunen….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.