Vitnemål

I går fikk jeg tilsendt vitnemål fra VID vitenskapelige høgskole, og kan nå kalle meg “Livsstyrketrener” (med sertifikat):

20160628vitnemaal

Så nå starter jakten på et sted å få praktisere det jeg har lært siste året. Det blir spennende, og jeg har allerede i dag et relevant møte om saken. Det er ikke mange jobber som ligger ute (og spesielt ikke på deltid), så sannsynligheten er vel stor for at det må skapes noe. Men, da er jeg i alle fall i gang med å finne flere ben å stå på (enn bare en padleåre).

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.