Alternativ til vold

Da er jeg på vei til årsmøte hos Kvekerne i Kragerø. Denne helgen er temaet “Alternativ til vold”, og jeg gleder meg til å lære mer om dette programmet. Ikke fordi jeg er spesielt voldelig, men fordi metoden blir spennende å få innblikk i.

IMG_2047

Ellers er formen så som så fortsatt. Har sovet/ligget mye siste dagene, men håper det begynner å gli over. Har noe voldsomme hostekuler i ny og ne, og svetten bare renner… Så går det over og jeg har gode perioder. Håper på lengre og lengre gode perioder! 🙂

Skal være i Kristiansand fra søn-søn-søn etter at jeg kommer igjen. Det blir spennende med litt “Staycation”. Ferie på hjemmebane. Selv om jeg skal jobbe litt, så blir det et helt annet trøkk. Skal ha noen møter og et rullekurs neste uke, men ellers er det mye muligheter til å gjøre ting utenom. Skal bli utrolig godt å komme i gang med trening igjen. Pulsen har jo nesten ikke vært over 100 på 14d nå…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.