Kurs

I dag er det klart for kajakkurs på Flekkerøya. Formen kunne vært bedre, men ofte gir kurs energi!

rullebilde

Det blir nok ikke så mye rulletrening. Dette er grunnkurs, og Ingunn er med (vi er tolv deltakere).

Har pakket ferdig nå, og tar meg en rolig padletur bortover med mange, lange og gode stopp. Underveis skal jeg bl.a. sjekke geocachen min på Dybingen som ingen har funnet i det siste. Tar med en ny ut for sikkerhets skyld, slik at jeg evt kan legge igjen den hvis jeg heller ikke finner den.

Tilbake igjen i morgen kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.