Oppdatering

Nå er det jammen gått en uke allerede… Forrige uke var jeg i Oslo, og tok eksamen. Så nå er jeg Livsstyrketrener:

20160601livsstyrketrener

Det handler jo egentlig ikke så mye om fysiske muskler, men dette er jo en illustrasjon… 🙂 På torsdagen var det møte i Norsk Friluftsliv, og hyggelig å treffe igjen ny leder: Erling Lae. Dro hjem fredag, og både fredag og søndag fikk jeg fine turer i bymarka. Utover det har det vært mye pakking. Hele denne uka skal jeg til Helgeland for å padle. Været ser ut til å bli variert, men det blir spennende å padle i nord igjen.

Her er noen bilder fra Bymarka – denne helgen har det virkelig vært sommer her i sør.

20160605bymarka

20160603bymarka

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.