Nærtur i Urdalen

Etter å ha jobbet et par timer med skole ble jeg med DNT Sør til Urdalen. Øivinn var som vanlig trygg og god turleder, og jeg har rappa et av hans nydelige bilder fra turen:

20160522ob

Hadde ikke med kamera selv, og var mest gira på bare å være i det regnfulle grønne. Så ble det en liten AQ-tur, før jeg fortsatte på kontoret. Nå nærmer klokka seg 19, og da er det ca 12 timer siden jeg kom hit. Så da er det vel på tide å gå hjem….

Godt i gang med eksamensoppgaver som kollokviegruppa skal gå igjennom på tirsdag kveld. Satser på å få over mine bidrag i løpet av morgendagen. Har jobbet mest med kontaktforstyrrelser i dag, og er snart ferdig med en oppgave om metaforer.

Tror det skal bli en helt grei uke!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.