Lang dag i finværet

I dag ble det altfor mye kontor, men så har jeg jammen fått unna litt også. Savner dette:

20140109tenkeutendors

Var nesten to timer hos Fædrelandsvennen sammen med tidligere redaktør Finn Holmer Hoven for å mimre om nettavisen. Den blir 20 år i september, og de først 4 årene var jeg alene der. I dag er alt orientert rundt nettvisen, og deskansvarlig har 4 skjermer! 🙂 Jeg kranglet ganske mye for å få EN på 21″ husker jeg… Det er andre tider, og dette var jo lenge før sosiale media.

Så har jeg fått trukket noen tråder. Blant annet om Østre Havbukta som er i forrige post. Godt å få unna – det er ofte slik at slike saker ligger litt latent, men nå kan jeg liksom slippe den litt når den er tilgjengelig.

Så har jeg vært på planleggingsmøte for padling på Helgeland. Det er ikke så lenge til heller, og da blir det definitivt telt. Prøver å innvie hengekøya for i år i helga. Så det er ikke så galt som det høres ut. Men, det er ganske lenge siden jeg ikke har ligget i telt til 1. mai…. Men, det er en tid for alt som det står. I år har det vært mye oppmerksomhet på skole og trening.

Det er eksamen 1. juni, så i kveld har jeg lina opp kontoret for å være mest for skole neste tre ukene. Tar en økt her i morgen tidlig, og så blir det Oslo i hele neste uke. Tror jeg er ganske godt i løypa. Blir ferdig med å lese alt pensum for første gang på toget innover mot Oslo. Så får vi se hvor mye jeg får repetert. Vi har fått oppgavene – så det er ingenting som blir overraskende. Gjelder bare å huske alt… Har jo lært mange nye ord dette skoleåret: konfluent pedagogikk, gestaltveiledning, komme i figur, oppmerksomt nærvær osv.

Men, nå blir det badstu!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.