Åmlinuten

I dag gikk ferden til Åmlinuten, og der har jeg faktisk aldri vært før. Her fra vannet rett nedenfor (Krokvann):

20160412vann

Underveis logget jeg to geocacher, og det var mye fin natur i vakkert vårvær. Tilbake i byen ble det en hyggelig lunsj og et par kjente på vei ut til kontoret. Det er klin umulig å være inne i sånt vær, så nå drar jeg ut på nytt tokt med klatreutstyr. Denne gangen Storheia. Så får jeg gå løs på regnskapet i morgen tidlig…

Oppdatering 15. april:

Slik så det ut på cragget da vi forlot det – mye aktivitet i klubben!

20160415ckk

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.