Variert uke

Denne uken har det altså vært mye på tapetet. Torsdag var det en fantastisk tur til jobb:

20160407panoinsta

På ettermiddagen torsdag gjorde jeg en fotojobb jeg redigerte i dag, og det ble også veldig bra. Her kommer det også bilder etterhvert. Må bare høre med oppdragsgiver at det er greit bildene publiseres før de brukes. Eller om jeg skal holde igjen litt.

Nå ser jeg frem til en ganske rolig helg, uten for mye program.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.