Livet er skjørt

I går deltok jeg i begravelsen til Kris Roar Tveiten, som dessverre ikke ble 30 engang. Jeg lyser fred over hans minne, og takker for et fint klatrekurs der jeg fikk oppleve hans smil og undervisningsgaver:

kris

Slike dødsfall skal ikke skje, og jeg kjenner det er helt galt i hele kroppen. Han døde i en ulykke i påsken i bilen etter en skitur. En engangsgrill som ulmet tok oksygenet, og så ble det ingenting igjen til han til slutt.

På kvelden gikk jeg en lang tur, og selv naturen sørget. Her er festningen i lett regn og gråvær samme kveld:

20160405-IMG_7020

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.