Yoga når det gjelder

Den siste uka har jeg hatt gleden av å lese Siw Aduvill sin bok med denne tittelen. Undertittelen er “For oss selv, hverandre og tiden vi lever i”.

20160404yoga

Boka er en blanding av selvbiografi, en hylles til yoga-filosofien og et vitnesbyrd om hvordan yoga hører sammen med vårt sosiale liv og samfunnsansvar. Disse siste tingene er det ikke ofte blir berørt, og det gir i alle fall meg et kick av boka. Det er fort gjort å bli svømmende rundt i eget navlelo hvis en begynner på en prosess med indre vekst. En indre vekst er avhengig av å gå både utover og innover…

Her er det til og med et kapittel om dypøkologien til Arne Næss og yoga!

I tillegg øser Siv raust av sine livserfaringer, historier og boktips. Her er det mye å ta tak på, og jeg gleder meg til å forske videre på den “maten” hun har gitt meg.

Denne boka har et vidt nedslagsfelt, og jeg tror Arneberg Forlag virkelig har skutt gullfuglen med denne boka (OG jeg har kjøpt den for egne penger, og har ingenting verken med Siv eller forlaget å gjøre – selv om Siv og jeg nå er blitt venner på Facebook!)

Her er det mange gøye nye ord: “hodestativ”, yogaktivist, “brain fart” (tanker som kommer og går) osv. GLED DEG!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.