Tilbake i Kristiansand

Siden jeg forlot byen tirsdag morgen for snart en uke har det skjedd veldig mye… Hovedformålet med reisen var 5. samling på studiet Livsstyrketrening. Nå er det bare en samling og eksamen igjen, og så er jeg LIVSSTYRKETRENER! 🙂

20160404monolitten

Tirsdag kveld fikk jeg til og med plass til en oppbyggelig spasertur! Skoledagene er lange, intense og lærerike. Været var slettes ikke verst denne gangen, og jeg tok meg god tid i Frognerparken både til og fra skolen (Diakonhjemmet – eller VID som de heter nå):

frogner4

frogner3

frogner2

frogner1

Fredag ettermiddag satte jeg meg på toget til Asker for nye menneskemøter og årsmøte i Norsk Fyrhistorisk Forening på lørdag. Mange spennende samtaler det døgnet, og jeg er mye lysere til sinns med tanke på utviklingen på Odderøya fyr. Selv om vi fremdeles ikke har fått noe møte med de som eier fyret. Her fra årsmøtet:

20160404aarsmote

Etter en lang togtur med nye spennende samtaler ankom jeg byen lørdag kveld. Søndagen var jeg ikke på nett, og fikk meg både en løpetur og en skikkelig klatreøkt. Avsluttet med en runde i AQ, og slukna tidlig…

Nå har jeg fått unna det som brenner mest på jobb, og skal være i Kristiansand mye i april. I morgen blir det begravelse på Haukeli, men så landes det for en ganske lang stund…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.