Aktiv påske

Så går påsken 2016 mot slutten, og det har vært aktive og fine dager. Vi startet med en dag på hytta, og fikk en flott kveldstur i kajakkene. Slik så det ut da vi gikk i land:

20160328solnedgang

Dagen etter gikk ferden til Geilo, der vi skulle stå på ski med Dagi og Bella i tre dager. Onsdagen var det fantastisk vær, og vi sto på ski/heiset nesten 70km på en dag. Det tror jeg aldri har skjedd før. Solen skinte fra skyfri himmel, Det var minusgrader i snøen, og null vind. Fornøyd:

20160328selfieIT

Foto: Ingunn Trosby

På torsdag kveld tok jeg toget til Drammen, og logget inn på hostel. Var litt spent. 10-sengsrom kan jo være krevende, men denne natten lå jeg der helt alene. Søvnen var helt OK, selv om det ble en litt kort natt. På vei til stasjonen og tog videre til Kristiansand kom jeg over dette sitatet av Marcus Thrane som jeg også har tatt bilde av en gang før:

20160328sitat

Det gir helt klart grunn til ettertanke…

Togturene ble brukt til mye lesing, og jeg var superklar for en løpetur da jeg kom til Kristiansand. Utpå ettermiddagen fredag sprakk det opp, og jeg fikk meg en tur i solen. Fine stemninger i Bymarka, og ganske mange folk ute:

20160328bymarka

Lørdag var det duket for tur på Odderøya med Øivinn, og vi fikk noen fine timer mens været skiftet. Det var også hyggelig med et gjensyn av Odderøya fyr, selv om det er tragisk dette ikke er åpent i påsken:

20160328odderoyafyr

20160328vaerskifte

Søndag kveld deltok jeg på påskenattsmesse i Domkirka. Det var en flott opplevelse, og et hyggelig gjensyn med folk og påskesalmer!

Søndag og mandag var det litt kontor, og litt klatring. Har også ordnet litt i leiligheten. På 30 kvadratmeter må det holdes litt orden. Nå har jeg organisert skuffer slik at det blir litt mer effektiv bruk….

Er sånn nogenlunde ajour med kontorting (4 bøker ligger klar til posting i morgen tidlig). Skulle gjerne ha forberedt meg mer til skolen kommende uke, men satser på det går greit. Kan gjøre en del underveis i morgen også.

Alt i alt en god påske!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.