Ny fin dag

Solen fortsetter å skinne her sør. I dag løp jeg hjemmefra til kontoret, og la en omvei rundt hele Odderøya:

20160225pano_odderoya

Bildet er fra toppen av øya, og i dag var det ingen sky og helt vindstille.

På kontoret ble det noen spennende telefoner og et hyggelig besøk. Har gjort unna arbeidskrav etter fjerde samling med Livsstyrketrening. Nå må jeg bare finne to forskningsartikler. Får jobbe mer med det i morgen. I dag skal jeg nemlig hjem tidlig for å bake nanbrød. Det har jeg ikke gjort før, så det går sikkert bra! 🙂

Deilig å se at todo-listene minker, og at jeg får frigjort/solgt litt utstyr (ser det ut som).

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.