Kahoot

I dag har jeg gjort ferdig to Kahoot-quizzer til Vest-Agder-museet. Dette har vært lærerikt å jobbe med:

20160217kahoot

Har prøvd å komme i gang litt med regnskap også, men da stoppet det helt opp nesten. Har registrert siste innbetalinger fra 2015 – så nå er det purringer (sukk) igjen… Håper dette blir enklere etterhvert. Har gått over til heleelektronisk system (Tripletex) i år, og må etablere litt nye vaner i forhold til levering av bilag. Skal prøve meg på scanning og omgjøring til .pdf i morgen. Og i går lærte jeg å gjøre om Quicktime til animert gif. Litt læring hver dag! 🙂

Faste dag 9 er litt rart. Føler meg fortsatt klar, men merker jeg sløves fysisk. Går fort tom. Begynner å fase inn mat igjen nå, og spiste en avakado til middag i går. Den smakte himmelsk! Øker litt i morgen til middag, og tar den andre avakadoen til middag i dag. Gleder meg til vegetarpizza og vegistaco i helga! Og ikke minst noen flak potetgull! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.