Animasjon

I dag har jeg fått en liten jobb, skal gi pristilbud på en annen – og nesten gjort ferdig en. I den siste jobben lager jeg quizer i Kahoot. Det er spennende, og jeg gleder meg til å teste ut med publikum. Jeg har til og med funnet ut hvordan jeg animerer en GIF slik at det blir akkurat slik som Roald Øyen hadde da jeg var ung:

20160217animasjon

Jeg regner med at dere glatt tar hva som er tematikken på den ene quizen… 🙂

Ellers er jeg på faste dag 8, og er i overraskende god form. Spiser et knekkebrød og noen cashewnøtter/blåbær (8-12 stk) i løpet av dagen. Så det er jo ikke allverdens. Pleier å holde på i 10d, men har aldri spist så lite (og ensformig) som denne gangen.

Prøver å ikke jobbe helt fulle dager, men det er jo så lett å si!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.