Ikkje dytt

På siste livsstyrketrening dukket det opp enda et dikt. Det er skrevet av Gudrun Lid Sæter, og heter “Ikkje dytt”. Det er fint å ha med seg – vi er alle forskjellige!

D7N_6869

Diktet er fjernet etter at jeg fant denne siden på web etter en googling av forfatteren.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Ikkje dytt

 1. Gudrun L Sæther sier:

  Hei. Jeg ønsker informasjon om hva som er mål og hensikt med din blogg. Den virken svært profesjonell og jeg tenker at den er sannsynlig er omtale og pr om det du måtte ha som yrke. I tilfelle et svært entusiastisk fremstilling av en livsgivende og eventuelt intektsgivende aktivitet. Kan du si litt om denne koblingen?

  Du har mange flotte naturbilder. Er det fritt fram å kopiere disse og legge ut det jeg ønsker på min egen nettside?

 2. Lars sier:

  Hei Gudrun!

  Takk for kommentar og fin omtale av bloggen. Jeg har blogget siden mars 2005, og dette er min dagbok på nett om hva som dukker opp på livsveien. Her er det ingen reklame, og jeg har aldri tatt i mot penger for å promotere noe som helst. Her er det både opp- og nedturer langs livslinjen min.

  Jeg har trodd jeg har vært dekket av sitatretten i Åndsverksloven her, men jeg er jo ingen jurist. Derfor har jeg fjernet diktet, og linket inn til din blogg – der også folk kan finne boka med diktet.

  Jeg har ikke noe yrke, men mer en livsstil. Etter et større brudd på livslinja på slutten av 90-tallet har jeg livært meg på litt forskjellige ting, og så sant det er mulig prøver jeg å ha fokuset på friluftsliv. Selv om jeg fra tid til annen må ta litt andre jobber for å få det til å gå rundt.

  Tusen takk også for tilbakemelding på bilder. Det har blitt mer og mer viktig for meg de siste årene. En slags mindfulness gjennom kameraet. Være fullstendig tilstede i øyeblikket. Når det gjelder bruk av disse har jeg vært veldig fleksibel i ikke-kommersiell sammenheng, og har også lagt ut godt over 1000 bilder i CC på Flickr til fri bruk (noe pro-bono, og noe jeg har fått betalt for å ta). Hvis du vil bruke noen av bildene på din side, så vil jeg gjerne støtte din virksomhet og diktkarriere med fri bruk (selv om siden er kommersiell). Ta bare kontakt pr. e-post, så kan jeg sende over!

  Lykke til videre!

 3. Hei og takk for fyldig og hyggelig svar og ryddig handling.
  Å gjøre en feil er oftest ikke det alvorligste, men heller det å ikke innrømme og ikke ville justere/ordne opp. Det må være fryktelig å måtte leve uten å få lov til å bomme. Det kravet synes jeg ingen skal ha verken til seg selv eller andre. Tusen takk for ryddig handling og ærlighet.
  Jeg imponeres også over din raushet over de flotte bildene dine. Det er en fantastisk vandring i naturen og få se dem.
  Noen vil sikkert synes jeg burde være like raus med mine dikt. Min helse gjør at min aktivitet er rimelig begrenset. Mine dikt er noe av det jeg kan bidra med. Og det er viktig for meg å bevare opphavsretten til dette diktet, samt de andre jeg har publisert gjennom min diktsamling “Akk ja og ja takk!” og cden “Ikkje dytt!” som noe jeg selv får lov å presentere gjennom mine egne produkt. Det var veldig godt å bli møtt med forståelse.
  Takk og lykke til med ditt engasjement.
  Gudrun Lid Sæther. http://www.ikkjedytt.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.