Toppturbursdag

I dag blir jeg 47 år gitt. Feiret dagen på pico Mijas med min kjære:

img_6680.jpeg

Vi fikk en fin fjelltur til over 1100 moh, og saa avsluttet vi dagen med klatring i kveldssol. Godt og varmt, og fantastiske ruter. Jeg var en haarsbredd fra aa gaa min forste 6a+ paa topptau. Dagen ble avsluttet paa indisk Restaurant. Hadde muligheten til aa gaa paa Michelin-Restaurant for forste gang i mitt liv, men synes det var bortkastet – ingenting kunne toppe denne dagen uansett….

Saa naa er jeg altsaa 47. Skal prove aa venne meg til det…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.