Ny dag i El Chorro

I går ble det en ny fin dag i El Chorro. En del varmere en siste besøk, og det var helt fint å klatre i kortermet/shorts når det var sol. Her er Herman i støtet på en 8a+/b:

D7N_6933

Han var på denne sist også, og det er harde greier. Lyktes ikke helt denne gangen heller, men er rimelig nærme. Her er sikrer Ingunn og en litt mutt Herman etter første forsøket i går:

D7N_6952

De rare brillene brukes for å se oppover. Dette er jo i en hule, og det er slitsomt å følge klatreren med blikket.

Før Herman støtet fikk Ingunn og jeg gått to lette ruter. Her er Ingunn med klassisk utsikt mot El Chorros vannkraftverk i bakgrunnen:

D7N_6907

Dagen før var vi en tur i Mijas, og der var det også klatring:

D7N_6896

Visstnok veldig dårlig kvalitet – men det ble da i alle fall et fint bilde. Veldig spesiell formasjon/felt det ene stedet. En kløft som går rett inn i fjellet. 25 meter høy, og med et “stidele” 20 meter inne, der en kan klatre 10 meter til venstre også. Men, det var mye duer og duemøkk. Så jeg kan skjønne frustingen også.

I dag har jeg vært på biblioteket fra morgenen av. Her er det nett (om enn dårlig). Så nå har jeg fått betalt regninger, kommet ajour med e-post (og slått på søppelfilter – får 100-150 mail om dagen, og det er helt uakseptabelt. Kanskje mister jeg noen da, men det får heller gå. Kan ikke vie livet mitt til å slette spam….) Merker også at jeg får litt bedre tid nå når jeg ikke er på FB (leser kun private meldinger), men poster ikke noe. Er jo her og på Instagram – det får holde denne mnd./ukene i Sør-Spania. Slik det ser ut nå fortsetter jeg til Freiburg med Interrail 23.1. Tror det skal bli gøy! 🙂

Har også tømt kompaktkameraet her på biblioteket, men der var det bare noen stemningsbilder. For eksempel dette av horisonten for noen dager siden:

IMG_2483

Jeg har en del bilder i mobilen også, men det får vente. Noen av disse har jeg postet på Instagram allerede, men det er noen panoer blant annet som jeg må ta vare på. Skal få over et galleri til Flickr om en drøy uke – da skal vi ha et døgn hos Sjømannskirken. Der er det bra nett!

Yr.no meldte regn i dag, men det er fortsatt lettskyet og sol utenfor biblioteket. Frister å gjøre andre ting enn jobbing da. Men, nå har jeg hatt 3 gode/effektive timer, og det er nok. Så går jeg heller ut i sola, og kommer tilbake siden. Har skrevet litt på brev/referater, og er snart ferdig med flere ting som kan legges ut etterhvert. På bokfronten har jeg også fine ting å melde!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.