Fuengirola

Da er vi på plass i Fuengirola der seilbåten Hilaritas tilbringer vinteren. Det er en ganske mye større by enn der vi tilbrakte en måned på Sardinia:

20160105malaga

Turen ned gikk fint, selv om det føltes litt rart å bruke opp årets flytur 1. januar… 🙂 Satser på interrail hjem igjen. Ble syk første døgnet, men så har formen vært stigende. I går fikk jeg årets første løpetur, og det ble 15 kilometer langs Middelhavet. Hard underlag, men flott lys og stemninger. Strandpromenaten ved gjestehavna i Fuengirola er 7 kilometer.

Vi ble hentet av en venn på flyplassen, og i dag har han også skaffet oss kart over Mija. Her er det nok noen fjellturer som må utforskes. Dessuten ligger det noen klatrevegger midt i denne lille og idylliske landsbyen. Ingunn syklet dit i går mens jeg løp.

Costa del Sol byr på vanvittig mange feriehus og hoteller. Nå har vi ikke sett så mye enda, men dette er et veldig spesielt sted. Vi har for eksempel ikke spist spansk mat enda. Her er det restauranter fra hele verden, og vi har vært på indisk og asiatisk… Men, det må jo bli tapas og paella etterhvert… Det finnes det også!

Heldigvis er det relativt stille her, men jeg kan levende forestille meg hvordan det må være når alle de kilometervis med strender er fulle. Satser på mer aktivitet fremover.

I dag har vi en “hvile/kontordag” på den norske sjømannskirka. Her er det godt nett og særdeles hyggelig vertskap. Har ikke tatt så mange bilder enda, så det blir ikke noe backup enda. Men, i kveld kommer Herman, og da blir det jo ofte mer spekatkulært på bildefronten!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.