Fantastisk morgen

I går morgen ble det plutselig klarvær, og jeg fikk en fin tur til jobb:

20151228-IMG_6562

Prøver å få ting litt på stell før jeg drar avgårde. Januar tilbringes i utlendighet. Derfor ble det noen timer på kontoret. Her fikk jeg blant annet unna registreringen av “Venneforeningen for Odderøya fyr” i Brønnøysund, så nå er det bare å vente på org.nr. og grasrotandel. Sendte også ut 5 postkort til de første som har betalt for å være venn. FB-gruppa har allerede passert 200 medlemmer, så dette har vært en god start!

Prøver også å få ryddet litt i bilag og på kontoret før jeg forlater landet. Så det får bli mer blogging etterhvert! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.