Debut i A-magasinet

På fredag sto artikkelen “Hva ville Arne Næss ha gjort” i A-magasinet. Jeg leverte bilder, og det er første gangen jeg er på trykk der:

20151129amag

Merker godt at A-magasinet når ut til litt flere enn Fædrelandsvennen osv. Har fått mange tilbakemeldinger. På Facebook har opplysningen om min debut som fotograf i A-magasinet fått nærmere 400 likes. Jeg pleier ikke å ta det så nøye, men jeg har aldri lagt ut noe som har fått noe i nærheten av så mye oppmerksomhet.

Artikkelen er en slags gjenbruk av Harvest.as sin artikkel med samme tittel.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.