Lange dager

Fra onsdag til fredag denne uken er det andre samling på studiet “Livsstyrketrening”. Det er både utfordrende og lærerikt.

Temaet denne gangen er “Hvem er jeg”. I dag har vi hatt mye om verdier, og avsluttet dagen med temaet “Tillit og aksept”. Jeg synes det er veldig givende, selv om jeg er ganske vaskeklut etterpå. Nå har jeg akkurat vært innom itslearning (det er nytt siden mitt forrige studie), og da fikk jeg med meg at første arbeidskrav var vurdert til godkjent! Det er godt å ta med seg!

Veiledningssamtalene er det mest krevende. Frem til i dag har jeg vært veldig oppsatt på hva jeg skal si/følge opp med, men i dag klarte jeg å være tilstede her og nå. Det ble en helt annen opplevelse. Både for meg og den jeg veiledet. Så nå gleder jeg meg mest til morgendagens seanse. Før har jeg synte dette har vært veldig krevende, og gruet meg. Nå opplever jeg at det fortsatt er krevende, men på en mer gøy og utfordrende måte.

Det er en utrolig herlig gjeng jeg studerer med, og lærerne er utrolig erfarne og flinke.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.