Livsstyrketrening

I forrige uke var første samling på studiet Livsstyrketrening ved Diakonhjemmet høgskole (VID er nye navnet). Sammen med 29 medstudenter skal jeg bruke 50% av tiden min på dette. En av de første bøkene ut er denne:

20150924kabat

Uken før hadde jeg gjort meg litt kjent på skolen, og fiksa studentkort. Jeg visste derfor godt hvor jeg skulle disse dagene.

Første dag var veldig utradisjonell det jeg har vært vant til. 29 stoler i sirkel. Oppmerksomhetsøvelser. Samtale/deling i smågrupper. Veiledningssituasjoner fra dag 2. Lange dager med masse opplevelser. En av øvelsene var til og med farger og blanke ark. Veldig fremmed, men samtidig kanskje den som gjorde sterkest inntrykk. Micael de Vibe var lærer i oppmerksomt nærvær, og det var en opplevelse i seg selv. Han boblet!

Jeg tror det bli spennende samlinger, og det er både utfordrende og spennende å ha mindfulnessøvelser i lekse!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.