P-plasser i kvadraturen

Her er en oppklarende e-post jeg fikk fra Rynning-Tønnesen i Kristiansand Parkeringsselskap KF 3/9-15:

Det er 1098 gateparkeringsplasser mot avgift i Kvadraturen som er tilgjengelige for alle. Imidlertid er det i tillegg reserverte bosoneplasser som kun er tilgjengelige for beboere og næringsdrivende i sona. Det utgjør 505 parkeringsplasser. Det samlede antall i Kvadraturen inkl. bosoneplasser utgjør dermed 1603 (1098+505). I posebyen er det 428 bosoneplasser kun for beboere og næringsdrivende og 163 avgiftsparkeringsplasser som er tilgjengelige for alle, herunder for besøks- og handelsparkering i sona. Til sammen utgjør dette 591 parkeringsplasser på gateplan i Posebyen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.