Vinddata fra Lindesnes fyr

I dag fikk jeg tilsendt litt rådata på vind fra Lindesnes fyr. Hvis jeg har fått dratt riktig data ut av tabellene ser det slik ut med mer enn 17,2m/s (stiv kuling) – antall dager pr. år i perioden 1957-2014:

20150902kulinglindesnes

Min hypotese er jo at det blåser mer nå enn før. Dataene ser ut til å underbygge dette, men de skulle jo helst gått en del lengre tilbake. Skal lete etter lengre tidsserier etterhvert, men dette er jo en start. Hvis du også vil leke deg, så må du få passord på eklima.no hos met.no.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.