Hyggelig GC-melding

Jeg har lagt ut i underkant av 20 geocacher langs kysten, men den som ligger ved Odderøya fyr er de desidert mest populære. Den har alt: hitorie, utsikt og litt krevende anmarsj (folkehelse). I dag fikk jeg en logg fra noen som var her med et cruiseskip:

We found this one while our ship, the ms Rotterdam, was ported in Kristiansand, Norway. It was a great day for a hike so we headed into the Odderoya Nature Reserve to take on the trails and find a few caches. It was lot easier walking down the trail to the site of this cache than it was going back up! Thanks for placing this cache.

Stitched Panorama

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.