Internasjonal spredning

Bildene fra WC i Stavanger er nå på vei ut i verden, etter at IFSC la de ut på sin FB-side. De har 43.873 følgere pr.d.d. Så nå blir det spennende å se statestikken på Flickr utover i uka. Bildene det linkes til finner du her, og her er en skjermdump av førstesaken hos IFSC:

20150824ifsc

Disse bildene ligger i CC-lisens (fri nedlasting og bruk), så det genererer ikke så mye mat. Men, i dag hadde jeg et møte på SSHF som innbrakte salg av to nye bilder! Så da blir det litt mat likevel! Nesten litt husleie faktisk!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.