Rauholmen

I går ble det endelig en tur til Rauholmen helt NØ i Kragerøs skjærgård:

20150812rauholmen

På vei ut hørte jeg plutselig masse plasking, og en hel haug med seler forlot et svaberg. Der er jo så nysgerrige, at jeg padlet mot skjæret. Rett etter hadde jeg ca 25 seler rundt kajakken som stirret på meg. De nærmeste var bare 2-3 meter unna. Herlig!

Trekk ble til vind, og oppholdet på Rauholmen ble ikke så lenge. Padlet på innsiden av Stråholmen, og så tilbake til hytta. På kvelden fikk jeg med solnedgangen i kajakk, og noen flotte bilder. De ligger i det andre kameraet, og det tømmes nok ikke før til uka.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.