Nye bilder

De siste to ukene har det blitt litt lite blogging. Hovedmaskinen min er på “sykehus”, og derfor er det lite billedbehandling. Heldigvis var den hjemme på perm noen dager, og da fikk jeg lagt ut bildene fra Ryvingen fyr i juni, og noen bilder fra hytta i begynnelsen av juli. Blant annet dette:

20150703ingunn

Ellers er det siste innspurt mot sykkeltur. Drar lørdag morgen, og i dag tok jeg en prøvetur med hengeren. Det funket helt fint! Så nå gleder jeg meg mer og mer. Første mål er Seljord og Korsvei, og så får vi se derfra!

Det er jo tross alt sommer…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.