Fotoutstilling Ryvingen

I går dro jeg ut til Ryvingen for å sette opp en fotoutstilling. Etter noen timer i dag var 53 bilder plassert i tårnet, og det var klart for å ønske velkommen:

20150623ryvingen

Dette er min femte fotoutstilling siden 2010. Først var jeg på Lindesnes fyrmuseum. Så hos Kirkens Bymisjon i Kristiansand. Deretter restauranten TilStede. Så kulturhuset i Nes kommune, og nå altså i Ryvingen fyr. Her har jeg det desidert mest spenstige utstillingslokalet. Fyret er fra 1897, og padle- og fyrbilder gjør seg veldig godt der. Håper mange tar turen i løpet av sommeren!

Les mer om Ryvingen fyr.

Her er en video jeg tok opp rett etter monteringen av alle bildene – så du kan ta en sniktitt! Fra hele verden!

Oppdatering 27. juni: Annonse i Lindesnes avis:

20150627annonse

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Fotoutstilling Ryvingen

  1. Tilbaketråkk: Ryvingen fyr – sommer 2015 | LarsVerket.Photography

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.