Mindfulness og kristendom

I Vårt Land 20. juni 2015 har Årstein Justnes et personlig og svært godt innlegg om denne tematikken. Han avslutter på denne måten ( – som absolutt burde føre til ettertanke):

Før var bønnen min i større grad preget av å skissere løsningsforslag for himmelens og jordens skaper, enn den er nå – løsningsforslag som i liten grad ble fulgt. Jeg sørger nå for at deler av spiritualiteten min er intensjonsløs – i en erkjennelse av at Gud nok har mer å meddele meg enn det jeg har å si til ham.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Religion, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.