Sørlandet Rock

Siden torsdag har det vært Sørlandet Rock (nasjonal klatresamling), og jeg hjelper til litt. I går kveld var det bokbad og naturfilosofisk samtale. Det store trekkplasteret var Nils Faarlund. Dette bildet har underteksten “To fyr viser vegen hjem”:

20150619-_L8V9309

Geir Grimeland og undertegnede gjorde også så godt vi kunne i panelet!

Veldig hyggelig å være tilbake på Odderøya fyr. Jeg lagde over 100 kanelsnurrer til de ca 40 som møtte frem – så alle ble mette!

Her er noen flere bilder på Flickr. Satser på å få tatt flere bilder senere i dag og i morgen. Været er fantastisk her i dag, så det blir nok en lang tur i skogen nå på formiddagen. Så får jeg heller bevege meg litt rundt med kamera etterhvert.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.