#nattinaturen7 – Odderøya

I går kom jeg ikke lenger enn til et svaberg på Odderøya før jeg rullet ut soveposen. Men, det ble en stemningsfull kveld:

20150521natt

Det er jo ikke lov med telting på Odderøya, så jeg rullet bare ut soveposen på svaberget. Tror ingen var innom i løpet av natta, og jeg var definitivt ikke til fortrengsel for småbarnsfamilier i strandsonen. Da jeg gikk var fjellet akkurat som da jeg kom.

I går var det programmøte i MDG, og det ble en lang og viktig kveld. Kom frem mye bra!

Til lunsj i dag var jeg med på en markering på Torget for å få oppmerksomhet rundt en rasering av Vågsbygdskauen.

20150522torget

Prøver å trimme ned TODO-listene før jeg drar avgårde til Store Torungen fyr på søndag, men må nok jobbe litt derfra også. Selv om jeg håper å få tatt en del bilder. Veldig fornøyd med bildene gjennom natta for et par dager siden!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.