Oslo-tur

Dro til Oslo på tirsdag for å være med på et nytt styremøte i Norsk Friluftsliv:

20150501

På onsdag ble det en lang tur i Nordmarka, og kino på kvelden. Torsdag fikk jeg med meg enda en kino – “Jordens salt”, og den satte spor i sjelen:

I dag tidlig fikk jeg en løpetur i Nordmarka på 17 km. Startet på Sognsvann, og løp til Ullevålsseter. Her begynte det å bli en del snø, så jeg snudde. Tilbake ved Sognsvann løp jeg en gang rundt vannet. Fantastisk turterreng. Skal bli flinkere til å bruke dette når jeg er i hovedstaden!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.