Gratulerer!

I dag har denne fantastiske dama bursdag:

20150410bursdag

Vi begynte dagen med å si farvel til Herman kl 06. Etter en frokost i sola ble det en halvannen times sykkeltur på syklene vi leide i går. De skulle ikke leveres før 13 i dag. Så har vi hatt is flere ganger, og fått vasket to maskiner med tøy!

Nå blir det en bedre middag i kveld. Selve bursdagsfesten var jo med gjester på søndag. Tar jeg ikke mye feil blir det nok flere feiringer når vi kommer hjem. en kan jo ikke passere det unevnlige uten litt festivitas!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.