Løpetur

I dag dro Herman og Ingunn på klatreekspedisjon (ny 8a!), men jeg tok en skikkelig løpetur. Var veldig fornøyd når jeg kunne se ned i Santa Maria Navaresse igjen:

20150408lopetur

Begynte turen med ca 6 km bort til Pedro Longa. Flott sti og et par hundre høydemeter tilsammen. Brukte ca 50 min. Deretter oppover i nesten 5 km (650 høydemeter). Disse gikk også unna på ca 50, før jeg brukte det samme ned til båten på herlig singeltrack. Her er tracket:

20150408track

Tilbake i båten var jeg rimelig sigen, og det ble ikke lesing engang… Men, utrolig deilig å se at formen er stigende. Dette var fullt på høyde med den halvmaratonen jeg gjorde i Kristiansand for et par år siden!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.