Grottetur

Første gjesten dro hjem i dag, og Herman var sjåfør. På vei tilbake skulle han buldre litt, og måtte jo ha med pads…

20150406buldre

Vi andre dro til en kjent canyon – Goruppa:

20150406grotte

Da vi kom frem var det masse biler der. En slags Prekestolen på Sardinia. Turen ned var på litt over 600 høydemeter, og gikk unna på en drøy time. Nede i canoyen var det enda flere folk, og det var mulig å kjøpe seg skyss opp igjen til bilen. Noe nesten alle gjorde. Men, vi gikk raskt opp igjen, og brukte ca en time. Gode og svette. Temperaturen var bare 5-6 grader, så det var fint å være i aktivitet.

Selve canyoen var en fantastisk opplevelse. Kul umulig å ta bilde av, selv om jeg tok pano andre veien. Her er det Michael som er modell – og det gir i alle fall litt inntrykk. Her er det 5 meter bredt og 500 meter høyt. En klatrerute med bare taulengder på 8a/8b starter her…

20150406grottepano

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.